Welcome to live-clock.com,Guest

Home Decorative Metal Antique Table Clock

Home Decorative Metal Antique Table Clock

  • FOB Price:
  • US 3.60-5.40 /Piece Get Latest Price
  • Order Quantity:
  • 100-1e+06 /Piece Get Latest Price
  • Business:
  • Wall Decoration,Metal Art,Canvas Painting,Wall Clock,Photo Frame
  • Export:
  • 91% - 100%
  • Volume:
  • US$5 Million - US$10 Million
  • Address:
  • Floor 2, Bldg. 5, Jincheng Private Technology Industrial Concentration Area, Xindian Town, Jinan District, Fuzhou, Fujian, China (Mainland)

Product Detail

Quick Details
  • Place Of Origin:fujian China (mainland)
  • Brand Name:magi
  • Model Number:fm13g0042
  • Type:quartz Analog
  • Material:metal
  • Color:as Picture, Any Color Can Be Available
  • Size:24x8x35cm
  • Design:can Be Made As Your Request
  • Quality:high Quality And Durable
  • Feature:each Piece Is Uniquely Finished
  • 100% Handemade:yes
  • Style:antique Style
  • Usage:home Decor
  • Moq:100pcs
  • Certificate:sgs & Rohs &ce

People who shopped for this item also looked at

  • Type
  • Price
  • Place Of Origin
  • Model Number
  • Min Order
  • Material
  • Design
  • Color
  • Brand Name
  • Size

Home Decorative Metal Antique Table Clock

 

  

         This is a lovely cheap home decorative antique table clock , made of high quality metal.The edging is meant to look slightly rustic, it would look awesome in any room in your home ,and would make a great gift for friends and family or for yourself .

     Any color,any size , and any design can be available, just choose your preferred design.

 

Product name

Home Decorative Metal Antique Table Clock

Product number

FM13G0042

Material

Metal and glass

Dimensions

24x8x35cm 

Color

As picture, any color can be available

Style

Antique Style

Certificate

SGS & ROHS &CE

PCS/CTN

12PCS

Design

Any design can be available and welcome OEM design

Price

Welcome to send email requesting newest price

Delivery date

45 days

Payment terms

T/T, West Union, L/C at sight

MOQ

100PCS

 

                                                         

 

      we are a manufacturer and exporter of home decorations in China, specializing in producing a wide range of wood, metal, bamboo and wood & metal items. Our main products include bookmarks, candle holders, hooks, gift boxes, wall plaques, photo frames, mirrors,small furniture, clocks and small decorative items

 

 

1.  Question1: Can we custom the products?

     Answer: Yes,  Custom-make is always welcome, as per client's own design and artworks,material,size and thickness, special sign function requirements.

 

2.  Question2: What is your MOQ?

     Answer: Our MOQ is 100 pieces of per item.

 

3.  Question3: How much is the sample?

     Answer: The sample fee comes twice as the bulk product price.

 

4.  Question4: What is the sample production delivery time?

     Answer: We need 7-10days to finish the sample production

 

5.  Question5: What is the bulk production delivery time?

   Answer: We need 35-60days to finish the production after confirm the order.

6.  Question6: What is the payment terms?

     Answer:  30% deposit after confirm the order, the balance will be paid upon receiving the copy of shipping documents.

 

7.  Question7: What products could you supply for customers?

     Answer:  Our products including clock, hook, wood sign, metal sign, gift box, canvas painting, wall mirror, wine box, photo frame, candle holder, wood letter, furniture and other home decor

 

8.  Question8: Where is your market?

     Answer:  We sell our products to EU, USA, Austria, Asia, Middle East and many other market.

 

If you interested in any of our product,or you have specific requirment for any of our item, pls do not hesitate to contact us. Thanks a lot!  

                       

 

 

 

 

 

Not exactly what you want? 1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>

Related Searches:

Company Details
company proudcts

this is part of the Metal Antique Table Clock for sale